Beoordelingen van BAAK Hilversum

Recente recensies van BAAK Hilversum

5 sterren na 84 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt super vers allemaal en heerlijk van smaak. Helemaal top!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat heerlijk! Lekker en gezond. Het zag er ook heel erg verzorgd uit.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker afhaal gegeten. De gerechten zijn vers bereidt en hebben een verfijnde pure smaak. Vriendelijk geholpen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het menu en nog wat dingetjes erbij. Allemaal even lekker! Aanrader dit hoor!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Echte aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaker bij baak en elke keer is het weer heerlijk en goed verzorgd . Een feestje elke keer weer

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Die mama is een top kok

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit top! Heeft me echt positief verrast!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een groot genot!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, heerlijk zoveel mooie en lekkere groente erbij.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk gegeten! En vriendelijke bezorging.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!! Alles supervers, mooie porties, en goede combinaties en prachtig op smaak!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Alles heel goed verzorgd, het voelt zo toch als thuis uit eten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Bedankt

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gevulde aubergine was echt top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en heerlijk gegeten; dit is zeker niet de laatste keer; hmmm!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het weekmenu.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk echt genoten!!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een heerlijke authentiek turkse maaltijd afgehaald. Nog vegetarisch ook. Service is top zoals altijd. En het eten was overheerlijk.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goede maaltijd. Prima op tijd bezorgd! Aanrader

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, alle gerechten waren verrukkelijk, de kofte was zalig! Voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald. Matig, had veel beter verwacht. Weinig smaak, weinig bijzonders, en gewoon weinig hoeveelheid, (behalve plastic). Vooral voor dat bedrag, €18 pp! Mama's week menu met PATLICAN EZMESI, MERCIMEK KOFTESI, GOZLEME etc. Overal moest zout bij en bij de salade zat geen dressing. Niet voor herhaling vatbaar.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, snel bezorgd en fantastisch eten! Dit gaan we vaker doen en Baak is een aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken en geuren, alsof je even op vakantie bent..

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal weer vers en goed verzorgd uit en het menu was zeer smaakvol. Communicatie rondom bezorging was prima.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, zoals altijd, maar het toetje was echt boven verwachting. Staat super snel op tafel en ruime hoeveelheden. Wij verheugen ons op de volgende bestelling

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima uitgelegd via de site wat bij wat hoort en hoe je het moet verwarmen. En dan nog een lekker glas wijn erbij.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren besteld de eerste keer dat jullie dicht moesten en het blijft heerlijk eten! We genieten elke keer weer en voor een hele mooie prijs!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers gemaakte gerechten en keurig op tijd bezorgd. Ik ben benieuwd naar het menu van volgende week.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en makkelijk te bereiden

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, bezorger was erg vriendelijk. Het eten was een waar genot! Heerlijk vers en puur van smaak. Super!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat was dit ontzettend lekker. Mama kookt fantastisch! Ga zo door, kanjers van Baak 💪🏼

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegetarisch gegeten. Prima porties.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, kreeg weer herinneringen aan vroeger door de patlican yemeg. (en ik ben op zoek naar het recept).

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere maaltijd voor thuis! Zat duidelijk veel liefde in! Ik was bij een vriendin in Hilversum, hadden we maar een Baak in Bunnik :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd weer heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie smaakcombinaties, alleen de sla vonden wij erg pittig. We hebben brood, stoofpotje en filodeegrolletjes even opgewarmd in de oven. Leuk dat jullie een samenwerking hebben met ‘Echte Liefde’ Met dit dineetje waren we een klein beetje met vakantie bij de middellandse zee.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer deze week het weekmenu gegeten, net als de 1e keer enorm lekker! Zeker voor herhaling vatbaar ❤️

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en afwisselend afhaal menu. TOP !!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eerlijk eten! We hebben genoten van het heerlijke menu van Baak! Goed qua hoeveelheden en top qua smaak! Het leuke is dat je thuis echt een menuutje eet en je gewoon een avond uit waant! Een aanrader! De stoof van aubergine en gehakt vond ik echt het einde! Leuke kennismaking met de Turkse keuken. Prijs-kwaliteit klopt helemaal! Aanrader dus!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede en snelle service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker herhalen!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van tevoren werd ik gebeld over het moment van bezorgen, dat was fijn. Bezorging op tijd en vriendelijk. Het eten ging op en was heerlijk! Zowel het vegetarische menu als het menu met vlees was geheel naar wens. Overige gerechten idem. Dank en tot ziens.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten van al die lekkere gerechten. Een feestje was het. Dank voor de bereiding en perfecte bezorging.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en traditioneel, maar sorry, een beeeetje saai. Geen nood: volgende keer proberen we weer wat anders. Prima: prijs en supersnelle vriendelijke levering. Tip: minder plastic please...! Dat lan echt niet meer hoor. Er is prima recyclebaar verpakkingsspul. Daar kan je ook prima reclame mee maken! Succes in deze moeilijke tijden!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was weer heerlijk! Bezorging snel en zoals verwacht zeer goed en het opwarmen ging prima op basis van de adviezen. Gaan we zeker vaker doen!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed op tijd, gezond!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Altijd een feestje op tafel.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed thuis de afwerking te bereiden. Houd voortaan mamma's weekmenu in de gaten. Schroom niet om het recept lamsgerecht met verse snijbonen mij toe te sturen.... 😉 Dank voor het heerlijke eten, mensen. Foto volgt op Facebook.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, je proeft de authentieke Turkse keuken. Fijn menu!!! Dank!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een smakelijke verrassing. We hebben genoten van mamma’s menu! En dan als toetje een overheerlijke baklava. Genieten op de vrijdagavond.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!! Voor herhaling vatbaar 🤩

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles is met zoveel zorg bereid, dat proef je!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op een verrassende manier weer een nieuwe ervaring met de Turkse keuken. De hoeveelheid was ruim voldoende.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben jullie je overtroffen met dit menu. Wat was dit genieten. Tot de volgende keer.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom de lekkerste Turkse pizza naar binnen geschoven. Aanrader voor iedereen! Lekker en zeer goede prijs/kwaliteit

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Turkse pizza!! Op tijd geleverd & altijd hele vriendelijke service. Weer genoten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Gezond en lekker! En fijn dat ik het thuis op kan warmen op het moment dat het mij uitkomt.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Gezond en lekker! En fijn dat ik het thuis op kan warmen op het moment dat het mij uitkomt.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Lekkere maaltijd met krachtige smaken! Heerlijk voor een lekker avondje met een mooi glas rode wijn.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer een feestje! Vooraf wat hapjes besteld en als hoofdgerecht Mama's Aubergine en de heerlijke Turkse pizza. Een heerlijk begin van het weekend.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top! Onwijs genoten van alle heerlijkheden!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers, makkelijk klaar maken en heerlijk genieten

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en lekker van smaak. Een aanrader.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top