Beoordelingen van BAAK Hilversum

Recente recensies van BAAK Hilversum

5 sterren na 179 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van heerlijke gerechten van mama’s menu. En goede prijs-kwaliteit verhouding. Top!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! een aanrader

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, erg genoten, met name van het hoofdgerecht met aubergine en de lekkere baklava! mmm

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het heerlijke eten.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten top bezorgd. Enige nadeel: alles zat in plastic bakjes. Minder plastic zou fijn zijn.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk genieten. Alles super vers bereid en makkelijk op tafel te zetten. Elke keer weer een feestje.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, goede service, precies op tijd en het belangrijkste: Het was weer heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervriendelijke bezorging. Baak was wat aan de vroege kant. Wij nog net niet thuis. Werd vriendelijk op ons gewacht totdat we thuis waren. . Zo aardig en attent!!!! . En dan het eten...heerlijk!!! Vers, ruim voldoende en geweldig van kwaliteit en smaak. Doen we zeker vaker. Veel dank lieve mensen van Baak!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren heerlijk gegeten! Goede kwaliteit, originele gerechten en een goede balans tussen comfort food en lekkere salades.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, mooi verzorgd en heerlijk van smaak. Fijne menusamenstelling en altijd ook een goede vega-variant. Het was (weer) genieten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd! Zag er weer verzorgd uit en bovenal heerlijk!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weekmenu was weer keurig verzorgd. Dagvers bereid en in een smakelijke combinatie samengesteld. Fijn dat je nu ook 2 glaasjes wijn erbij kunt bestellen.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer verrukkelijk! Mooie, verse gerechten. Goede porties.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het lekkerste menu tot nu toe :-)

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer attent dat we een flesje wijn kregen.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed verzorgd. Precies voldoende. Heerlijk kaasplantje ook.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, altijd goed.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten..

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website "Mama's weekmenu" besteld. Keurig bezorgd in nette verpakking. Het smaakte fantastisch, we hebben echt genoten van deze heerlijke maaltijd. Keep on cooking, mama!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was delicious. Really hope to come to your restaurant and eat once things open

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ik kan het iedereen die graag wil genieten aanbevelen. Onze dochters en kleindochter hebben al weer gevraagd : wanneer weer !

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top: Heerlijk diner! Fijn bezorgd, duidelijke beschrijving van alle gerechten op de site, heerlijke gerechten, voldoende, afwisselend, kortom helemaal happy. Tip: misschien wat minder plastic verpakkingen maar iets met papier/karton? Super bedankt en tot gauw!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed verzorgd en heerlijk eten. ! We kijken er naar uit om straks bij jullie op het terras te zitten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Echt een aanrader!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijk 3 gangen menu.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren thuis “ UIT” Het was weer echt genieten, Wens dat jullie lieve moeder nog heel lang blijft koken. En wij hopen snel weer bij jullie te kunnen aanschuiven. Bedankt.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg smaakvol, verse ingrediënten, goede combinaties! We komen zeker terug!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk. Mooie gerechtjes. Alles vers.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! 3 heerlijke gangen, mooi verzorgd en even in de oven helemaal af. De Turkse pizza vonden de kinderen ook lekker. Goede prijs kwaliteit

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben wederom genoten van jullie gerechten. Zowel de couscous salade als de aubergine waren smaakvol en voldoende. Dank jullie wel.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten! De vijgentaart was subliem. Graag het recept.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top: Fantastische smaken! echt verrukkelijk! ben niet anders gewend van jullie. Flop: Er wel was helaas kokos toegevoegd aan het dessert terwijl ik op de allergie lijst dit had staan. Tip: Zet op de verpakking een nr o.i.d. om de volgorde van eten wat bij welk gang hoort, dat verhoogt en het eetplezier in gangen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stoof!!! Super lekker gegeten en weer top service zoals altijd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld, kon het eten meteen meenemen. Zeer smakelijk gegeten! Goed klaargemaakt! Aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakvol! Echt even een avondje uit in eigen huis.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! Dankjulliewel

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Ga zo door!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Werkelijk alles was heerlijk!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, we hebben genoten!!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk (natuurlijk!) precies op tijd🤛🏻 Miste alleen de opwarm instructies (met common sense wel gelukt natuurlijk)

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top, snel geregeld en superlekker. Baak is altijd goed!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mama heeft lekker gekookt! En de baklava die normaal niet mijn favoriet is was heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Ook fijn dat er veel sla bij zat. De wijn was fantastisch.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, alles vers en heerlijk eten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig sterren beschikbaar. Hulde aan mama Baak

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd . Zoals voorheen een heerlijke maaltijd, Smakelijke salade , en tot slot het bijzonder lekkere kaasplankje van Alles is Liefde!!! Wat wil een mens nog meer......, een FAN

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk en meer dan genoeg. Heb ik lekker voor morgen nog een lekkere lunch. Bezorging was keurig op tijd.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, heel netjes op tijd bezorgd en heb heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij/van jullie gegeten, op aanraden van vriendin. Het was heerlijk!! We bestellen snel weer!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen, smaken hadden iets krachtiger gemogen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 heerlijke gangen en ook nog ruim voldoende. En dat voor maar 18 euro keurig op tijd bezorgd. Goede instructie en het kost weinig moeite om het zelf op te warmen. Voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje om iets bij Baak te bestellen. Nog liever om daar gezellig te dineren maar met covid en het bezorgmenu is dit een erg goed alternatief. Je merkt duidelijk dat Baak de beste ingrediënten in huis haalt. De smaken zijn iedere keer weer goed en gebalanceerd. Bezorging gaat foutloos en altijd met een hoge mate van vriendelijkheid. Echt niets op aan te merken!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten, fijn verzorgd, goede uitleg en service!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van mama’s maaltijd! Amuse, voor, hoofd en na waren weer goed verzorgd met makkelijke instructies en exact op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten! Alles kraakvers en van goede kwaliteit.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten. Aanrader voor iedereen die eens wat anders wil dan spareribs met patat

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De hoeveelheid is precies genoeg. Ik ga hier vaker bestellen.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies genoeg en prima van smaak.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten, verrukkelijk, ook heerlijk dat we zelf met dit concept het tempo kunnen bepalen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd, en prijs/kwaliteit ook weer helemaal top. Kan niet wachten tot terras en jullie gezellige restaurant weer open gaan!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect Friday night meal with kids! It was tasty again! Loved the gözleme filled with spinach and Stilton! And the lentil soup with cayenne peppers yum! Whilst kids were happily making their own creations with their Turkish pizzas and salad :-)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eerlijk eten. gaan we vaker doen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mama’s weekmenu was erg lekker, zag er mooi en goed verzorgd uit en werd lekker op tijd bezorgd door een heel vriendelijke, jonge man. We hadden nog nooit bij ‘Baak’ besteld, maar doen dit nu snel weer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Prima porties, goede variatie in gerechten. Salade bij het hoofdgerecht veel smakelijker dan dat het er uit ziet. Zou Julie zeker aanraden! Als ik een tip mag geven: even een kleine instructie over opwarmen van gerechten (hoofdgerecht hadden wij ietwat te lang in de oven gelegd en daardoor wellicht wat droog geworden. Citroentje erbij en opgelost). Veel succes en wie weet tot ziens!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Een verse en gezonde maaltijd. Zag er netjes uit en smaakte ook nog eens heel goed! Porties zijn prima, geen overdaad. En dat vind ik erg fijn.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Van dit eten wordt je blij 😃 Elk gerecht is crispy vers en vol van smaak. De samenwerking met Echte Liefde voor het kaasplateau is een mooie aanvulling!👍

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, vers bereid, lekker smaken; stipte en vriendelijke levering; we komen zeker terug!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk puur en vers eten. Mama’s werkmenu is voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samengevat, de bezorging was top, met een glimlach en op tijd. De kwaliteit was fantastisch, we hebben heerlijk gegeten en genoten want bij elke hap krijg je een heerlijke smaakexplosie. Ook de finishing touch die je zelf moet uitvoeren thuis is zo simpel dat je geen fouten kan maken, daar is goed over nagedacht! Zeker een aanrader.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse zeer smaakvolle gerechten. Alles op!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke gerechten, met zorg bereid. Met een vriendelijke glimlach op aangegeven tijd bezorgd.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren meer dan waard. Heerlijk gesmaakt!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hapjes vooraf en als hoofdgerecht mama’s aubergine. Super smakelijk en een tafel vol met allerlei kleuren.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevulde aubergine, mijn grote favoriet bij Baak!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Super vers. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer smullen!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The aubergine was delicious, reminded me of my grandmother’s dish. I would love your mama’s recipe if it’s not a family secret 😉

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op pakjesavond super snelle levering, 15 eerder dan ze aangaven. Daar waren we positief door verrast. Smaakvolle borrelbox en lekkere pizza. De kaasliefhebber heeft ook genoten. Kortom, voor herhaling vatbaar!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt super vers allemaal en heerlijk van smaak. Helemaal top!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat heerlijk! Lekker en gezond. Het zag er ook heel erg verzorgd uit.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker afhaal gegeten. De gerechten zijn vers bereidt en hebben een verfijnde pure smaak. Vriendelijk geholpen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het menu en nog wat dingetjes erbij. Allemaal even lekker! Aanrader dit hoor!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Echte aanrader!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaker bij baak en elke keer is het weer heerlijk en goed verzorgd . Een feestje elke keer weer

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Die mama is een top kok

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit top! Heeft me echt positief verrast!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een groot genot!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, heerlijk zoveel mooie en lekkere groente erbij.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk gegeten! En vriendelijke bezorging.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!! Alles supervers, mooie porties, en goede combinaties en prachtig op smaak!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Alles heel goed verzorgd, het voelt zo toch als thuis uit eten.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Bedankt

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gevulde aubergine was echt top!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en heerlijk gegeten; dit is zeker niet de laatste keer; hmmm!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het weekmenu.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk echt genoten!!!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een heerlijke authentiek turkse maaltijd afgehaald. Nog vegetarisch ook. Service is top zoals altijd. En het eten was overheerlijk.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goede maaltijd. Prima op tijd bezorgd! Aanrader

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, alle gerechten waren verrukkelijk, de kofte was zalig! Voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald. Matig, had veel beter verwacht. Weinig smaak, weinig bijzonders, en gewoon weinig hoeveelheid, (behalve plastic). Vooral voor dat bedrag, €18 pp! Mama's week menu met PATLICAN EZMESI, MERCIMEK KOFTESI, GOZLEME etc. Overal moest zout bij en bij de salade zat geen dressing. Niet voor herhaling vatbaar.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, snel bezorgd en fantastisch eten! Dit gaan we vaker doen en Baak is een aanrader!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken en geuren, alsof je even op vakantie bent..

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal weer vers en goed verzorgd uit en het menu was zeer smaakvol. Communicatie rondom bezorging was prima.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, zoals altijd, maar het toetje was echt boven verwachting. Staat super snel op tafel en ruime hoeveelheden. Wij verheugen ons op de volgende bestelling

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima uitgelegd via de site wat bij wat hoort en hoe je het moet verwarmen. En dan nog een lekker glas wijn erbij.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere keren besteld de eerste keer dat jullie dicht moesten en het blijft heerlijk eten! We genieten elke keer weer en voor een hele mooie prijs!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers gemaakte gerechten en keurig op tijd bezorgd. Ik ben benieuwd naar het menu van volgende week.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en makkelijk te bereiden

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, bezorger was erg vriendelijk. Het eten was een waar genot! Heerlijk vers en puur van smaak. Super!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat was dit ontzettend lekker. Mama kookt fantastisch! Ga zo door, kanjers van Baak 💪🏼

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegetarisch gegeten. Prima porties.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, kreeg weer herinneringen aan vroeger door de patlican yemeg. (en ik ben op zoek naar het recept).

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere maaltijd voor thuis! Zat duidelijk veel liefde in! Ik was bij een vriendin in Hilversum, hadden we maar een Baak in Bunnik :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd weer heerlijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie smaakcombinaties, alleen de sla vonden wij erg pittig. We hebben brood, stoofpotje en filodeegrolletjes even opgewarmd in de oven. Leuk dat jullie een samenwerking hebben met ‘Echte Liefde’ Met dit dineetje waren we een klein beetje met vakantie bij de middellandse zee.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer deze week het weekmenu gegeten, net als de 1e keer enorm lekker! Zeker voor herhaling vatbaar ❤️

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en afwisselend afhaal menu. TOP !!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eerlijk eten! We hebben genoten van het heerlijke menu van Baak! Goed qua hoeveelheden en top qua smaak! Het leuke is dat je thuis echt een menuutje eet en je gewoon een avond uit waant! Een aanrader! De stoof van aubergine en gehakt vond ik echt het einde! Leuke kennismaking met de Turkse keuken. Prijs-kwaliteit klopt helemaal! Aanrader dus!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede en snelle service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gaan we zeker herhalen!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van tevoren werd ik gebeld over het moment van bezorgen, dat was fijn. Bezorging op tijd en vriendelijk. Het eten ging op en was heerlijk! Zowel het vegetarische menu als het menu met vlees was geheel naar wens. Overige gerechten idem. Dank en tot ziens.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten van al die lekkere gerechten. Een feestje was het. Dank voor de bereiding en perfecte bezorging.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en traditioneel, maar sorry, een beeeetje saai. Geen nood: volgende keer proberen we weer wat anders. Prima: prijs en supersnelle vriendelijke levering. Tip: minder plastic please...! Dat lan echt niet meer hoor. Er is prima recyclebaar verpakkingsspul. Daar kan je ook prima reclame mee maken! Succes in deze moeilijke tijden!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was weer heerlijk! Bezorging snel en zoals verwacht zeer goed en het opwarmen ging prima op basis van de adviezen. Gaan we zeker vaker doen!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed op tijd, gezond!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Altijd een feestje op tafel.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goed thuis de afwerking te bereiden. Houd voortaan mamma's weekmenu in de gaten. Schroom niet om het recept lamsgerecht met verse snijbonen mij toe te sturen.... 😉 Dank voor het heerlijke eten, mensen. Foto volgt op Facebook.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, je proeft de authentieke Turkse keuken. Fijn menu!!! Dank!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een smakelijke verrassing. We hebben genoten van mamma’s menu! En dan als toetje een overheerlijke baklava. Genieten op de vrijdagavond.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!! Voor herhaling vatbaar 🤩

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles is met zoveel zorg bereid, dat proef je!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op een verrassende manier weer een nieuwe ervaring met de Turkse keuken. De hoeveelheid was ruim voldoende.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond hebben jullie je overtroffen met dit menu. Wat was dit genieten. Tot de volgende keer.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom de lekkerste Turkse pizza naar binnen geschoven. Aanrader voor iedereen! Lekker en zeer goede prijs/kwaliteit

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Turkse pizza!! Op tijd geleverd & altijd hele vriendelijke service. Weer genoten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Gezond en lekker! En fijn dat ik het thuis op kan warmen op het moment dat het mij uitkomt.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Gezond en lekker! En fijn dat ik het thuis op kan warmen op het moment dat het mij uitkomt.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Lekkere maaltijd met krachtige smaken! Heerlijk voor een lekker avondje met een mooi glas rode wijn.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer een feestje! Vooraf wat hapjes besteld en als hoofdgerecht Mama's Aubergine en de heerlijke Turkse pizza. Een heerlijk begin van het weekend.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top! Onwijs genoten van alle heerlijkheden!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers, makkelijk klaar maken en heerlijk genieten

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en lekker van smaak. Een aanrader.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top